Bay ve Bayanlar ile Canlı Sohbet
Sitesi


Türkiye'nin farklı bölgelerinden insanların bir araya gelerek sohbet ettiği, arkadaşlıklar kurduğu canlı sohbet odaları üzerinde sende hemen yerini al! Birbirinden eğlenceli ve kaliteli insanlarla sohbet et, arkadaşlıklar kur. Üstelik üyeliksiz ve ücretsiz şekilde sohbet edebileceğin bir ortam seni bekliyor.

Seviyeli insanlar ile Mobil Sohbet
Odalarının Adresi


Günümüzde teknolojisinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren akıllı telefonlar iletişim yönünden bizlere büyük kolaylıklar sağlamışlardır. İnternet kullanımınında yaygınlaşmasıyla birlikte yeni insanlarla sohbet etmek, tanışmak bir hayli kolay olmuştur. Sizlere bu kolaylıkları sunan mobil sohbet odalarına hemen katılın.

Saygılı Global Sohbet Odaları



Saygı Sohbet Odaları ; Saygılı, Seviyeli, Edepli , Adaletli Sohbet Odalarına Hoş geldiniz. Türkiye in en kaliteli chat Ortamını Siz dşayetli Kullanıcılarımız için , Saygılı bir davranış içerisin de oluşturduğumuz Bir Sunucudur. Saygı Sohbet Odaları bir sosyalleşme ortamıdır.

Sohbet Odalarımızda Kullanıcılarımız da güzellanıp, güzellanmadığınız,la ilgilenmiyoruz ; Tek istediğimiz, birbirinize Bir insan olarak Saygı duymanız. Su üç şeyi katiyen unutmayın; Saygı, Sevgi Ve Güven. Saygının olmadığı bir Ortamda ; Hakaret. Sevginin olmadığı bir Ortamda ; Nefret. Güvenin olmadığı bir Ortamda; ihanet vardır. Mesele ayni fikirlerde olup anlaşmak değil. Mesele farklı fikirlerde olup, birbirine SAYGI duyabilmektir. işte böyle davranabilenlere insan deniliyor. Saygı görmek istiyorsan. Kendine Saygılı olmakla bkatiyen , zira kendine Saygı duyana diğerları da Saygı duyar . Bir insanin terbiyesi en Çok Öfkeli iken belli olur. insan olan tartışırken bile SAYGI sinirini korur.

Sohbet Odalarımız netlikle bedava olmak sızın sizin için oluşturulmuştur. Bizde teklif var ısrar yok , Cay var içersen. Kahve var hatır bilirsen, Samimiyet var Samimiysen. Saygı var bilirsen, bunların hiç biri yoksa YOL var gidersen. Başkalarından saygı, ilgi veya Sevgi bekliyorsan, önce sırayla kendine borçlusun bunları. Kendini sevmeyen birinin sevilmesi olası değildir. Sen kendini sevdiğin halde dünya sana diken yolluyorsa, Sevin. Yakında gül yollayacak, demektir. Seviyeli arkadaşlıklar edinmeniz dilegiyle.

 



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir