Bay ve Bayanlar ile Canlı Sohbet
Sitesi


Türkiye'nin farklı bölgelerinden insanların bir araya gelerek sohbet ettiği, arkadaşlıklar kurduğu canlı sohbet odaları üzerinde sende hemen yerini al! Birbirinden eğlenceli ve kaliteli insanlarla sohbet et, arkadaşlıklar kur. Üstelik üyeliksiz ve ücretsiz şekilde sohbet edebileceğin bir ortam seni bekliyor.

Seviyeli insanlar ile Mobil Sohbet
Odalarının Adresi


Günümüzde teknolojisinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren akıllı telefonlar iletişim yönünden bizlere büyük kolaylıklar sağlamışlardır. İnternet kullanımınında yaygınlaşmasıyla birlikte yeni insanlarla sohbet etmek, tanışmak bir hayli kolay olmuştur. Sizlere bu kolaylıkları sunan mobil sohbet odalarına hemen katılın.

Gün Daha Hızlı Nasıl Geçirilir?



Gün Daha Hızlı Nasıl Geçirilir?

Gün Daha Hızlı Nasıl Geçirilir?.Zaman yolculuğunun sırrını keşfetmenin haricinde kimse zamanı hızlandıramaz. Tabii ki, eğer birisi gününün daha hızlı geçmesini istediğini söylediğinde, bunun nedeni zamanı normalde olduğundan daha yavaş algılamasıdır. Bu durumda olmak sinir bozucu olabilir, fakat hangi koşullarda olursan ol, kendini meşgul etmenin ve gününü hızlandırmanın sayısız yolu vardır.

  1. Uykudan geç kalk. Herkes arada sırada gündüzleri uyumayı sever. Eğer herhangi bir sebepten dolayı gününü hızlı geçirmeye çalışıyorsan alarmı kapatıp biraz daha uyuyarak zamanı kısaltabilirsin. Uyumak zamanı hızlandırmanın açık ara en etkili yoludur. Eğer zaten yataktaysan ve gündüzün geçmesini istiyorsan bazen yapılacak en iyi şey hiçbir şey yapmamaktır.
  2. Uzun bir duş al. Duş almak gününün fiziksel olarak en keyifli zamanlarından biridir. Çoğu kişi çok kısa bir zamanda duşa girip çıkmaya çalışır fakat eğer harcayacak zamanın varsa işleri ağırdan almak harika olabilir. Bırak su akıp gitsin üzerinden; sıcaklığın ve geçici huzurun zevkini çıkar. Duşun keyfini çıkarırken zamanı daha hızlı geçireceksin.
  3. Sabah haberlerini oku. Bir fincan kahveyle oturup mutfak masasında keyif yapmak insanların bir yerden bir yere koşuşturduğu bir durumda kulağa klişe gelebilir ancak keyfine bakmak için işleri ağırdan almak zamanın garip bir şekilde daha hızlı geçtiğini hissettirir.
  4. İşe veya okula erken git. Muhtemelen işe, okula ya da olman gereken başka bir yere gitmek için belirli bir saatte çıkıyorsundur. Eğer öyle ise rutinin dışına çıkarak evden on ya da on beş dakika daha erken çıkmayı düşün. Beynin anıları bölümlere ayırma eğilimindedir ve evden erken çıkmak günün o belirli aşamasını kolaylaştıracaktır. Evden erken çıkmazsan bile günün başındaki bu fazladan vaktin keyfini hazırlanırken çıkarabilirsin.
  5. Ertelediğin işleri tamamla. Her ne kadar iş miktarı, çalıştığın yere ve pozisyonuna bağlı olsa da, zamanı unutmanı sağlayacak bir ton şey vardır. Bitmemiş bir proje ya da e-postalara yanıt vermek gibi ertelediğin bir şeyi yap. Yapman gerekenler belli; onları yerine getirerek daha az stresli hissedeceksin.
    • Konu zamanı hızlandırmak olduğunda, meşgul olmak potansiyel olarak en büyük müttefikindir. Bu durumda, elindeki işlere gömülmek için elinden geleni yapmalısın.
    • İş eğlenceli olmayabilir, fakat kendini işe odaklamak günün hızlı geçmesini sağlayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir